top of page

Sportif Dalışın En Üst Noktası

"Earn the Black Belt of Scuba Diving"


Açıklama:

Tüplü dalışta eğer profesyonelliğe adım atmayı planlamıyorsanız, ulaşabileceğiniz en üst kademe olan Master Scuba Diver (MSD) seviyesini hedeflemelisiniz. Master Scuba Diver brövesi sahibi olarak, dünyada en üst düzeyde saygı gören elit dalıcılar grubunun bir üyesi olacaksınız. Bu bröve, yaptığınız dalışlardan elde ettiğiniz tecrübenin yanısıra almış olduğunuz ileri seviye eğitimlerin de bir göstergesi olacaktır. Dünyada bu bröveyi almaya hak kazanmış dalıcıların oranı yüzde 2’den azdır. MSD brövenizi gösterdiğinizde insanlar, değişik dalış ortamlarında hatırı sayılır adetlerde dalış yaptığınızı ve anlatacak çok enteresan dalış hikayeleriniz olduğunu bir çırpıda anlayacaklar ve etkileneceklerdir.

12 yaşından büyük (Türkiye’de 14 yaşından büyük) her dalıcı MSD seviyesini hedeflemelidir!


Master Scuba Diver yolculuğu PADI Open Water Diver sertifikası , ardından PADI Advanced Open Water Diver ve PADI Rescue Diver sertifikalarını almanızla başlar. Bunlara ilave olarak 5 adet PADI Uzmanlık sertifikası almalı ve en az 50 kayıtlı dalış yapmış olmanız gerekir. Bu şartlar yerine geldiğinde direkt olarak PADI’ye ya da Nautilus Dalış Merkezine başvurarak Master Scuba Diver brövenizi alabilirsiniz. MSD seviyesi için ayrıca bir kursa katılmanıza gerek yoktur.


Master Scuba Diver yolculuğunuza nasıl başlayabileceğinizi konuşmak için bizi hemen arayabilirsiniz.


Akademik:

Master Scuba Diver seviyesine ulaşmak için ayrıca bir kursa katılmanıza gerek yoktur. Yukarıda belirttiğimiz temel PADI kurslarını ve 5 adet uzmanlığınızı aldıktan sonra tek yapmanız gereken bize haber vermek.



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page