top of page

Re-Activate / Hatırlatma Dalışı

Gelin işimizi sağlama alalım. Uzun süredir dalmadıysak, bir hatırlatma dalışıyla başlayalım.


Son dalışınızın üzerinden uzunca bir zaman geçmiş olabilir; bazı şeyleri tam hatırlayamıyor olabilirsiniz. Bir hatırlama dalışı yapmak çok iyi bir fikir olabilir.


PADI ReActivate™ programı, dalış yapmak için suya girmeden önce Open Water kursunda öğrendiğiniz bilgi ve becerileri tazelemek için eşsiz bir fırsat yaratır. ReActivate™, esnek program yapısıyla neye ne kadar ihtiyaç duyuyorsanız o kadarının üzerinden geçmenize imkan tanır: isterseniz sadece temel 1-2 beceriyi ya da konuyu, isterseniz de daha kapsamlı olarak tüm becerilerin üzerinden geçilebilir.


Eğitmeninizin size yollayacağı elektronik dokümandaki temel bilgilerin üzerinden kısaca geçtikten sonra eğitmeninizle ya da divemaster’ınızla suya girecek ve arzu ettiğiniz becerileri tekrar edebileceksiniz. ReActivate™ ‘in en büyük avantajı ise programını tamamladığınızda PADI tarafından size yeni güncelleme yapmış olduğunuz tarihi de içeren yeni bir kart verilecek olmasıdır*. Bu sayede, dalışa gittiğiniz yerlerde herkes sizin yakın zamanda becerilerinizi tazelemiş olduğunuzu görecek ve akıllarında soru işareti olmaksızın sizi hemen dalışa alabileceklerdir.


PADI ReActivate™ programına katılmayı arzu etmezseniz de standart temel becerileri sualtında eğitmeninizle tekrar edebileceğiniz bir Hatırlama/Refresh dalışı da yapabilirsiniz.

Eğer bir süredir dalış yapmadıysanız yukarıdaki programlardan birine rezervasyon yaptırmak için bizi arayın (0533 962 5375) ya da teknemize geldiğinizde eğitmeninize bunu söyleyin.

(*) PADI eğitim kartlarınızın bir son kullanım tarihi yoktur, kullanmaya devam edebilirsiniz. PADI ReActivate™ programına katılımınız da mecburi değildir, ama tecrübe bize göstermiştir ki, bu programa katılmanız dalışlarınızı çok daha güvenli ve konforlu yapmanızı sağlayacaktır.

ReActivate™ elearning (tablet ve telefonlar için) ya da ReActivate™ Online (bilgisayarlar için) kullandığınızda, kendinizi değişik dalış senaryoları içinde bulacak ve dalış güvenliği, dalış planlama esasları ve problem yönetimi konularındaki yeterlilik seviyenizi test etme imkanı bulacaksınız.

Daha sonra eğitmeninizle suya girecek ve birkaç temel güvenli dalış becerisinin ardından sizin tekrarlamayı talep edeceğiniz becerilerin üzerinden geçeceksiniz. Standart Hatırlama Dalışı/Refresh programında ise teorik bir çalışma yapmayacak ve eğitmeninizle temel Scuba becerilerini tekrar edeceksiniz.



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page