top of page

DIVEMASTER STAJ PROGRAMI


Dalışta profesyonelliğe adım atmaya ve PADI Divemaster olmaya karar verdiniz. Yoğun eğitim programını göğüslemeye hazırsınız ya da programı yeni bitirdiniz. Birçok teorik bilgiyi iyice içinize sindirdiniz. Peki kendinizi hazır hissediyor musunuz? Pratik yapmaya ihtiyaç duyuyor musunuz?


Sizin için özel hazırladığımız bir program var: Divemaster Staj Programı. Divemaster seviyesine hak kazandıktan sonra Nautilus Dalış Merkezi ekibine katılıp bir pratik eğitim programından geçiyorsunuz. Eğitimin ötesinde bir Divemaster’ın sahip olması gereken pratik bilgi ve becerileri gerçek bir dalış merkezi ortamında birinci elden deneyimliyorsunuz.


  • Dalış Liderliği konusunda tecrübeniz artacak

  • PADI eğitimlerinde asistanlık yapacaksınız

  • Bir Dalış Merkezinin ‘’Mutfağında’’ işler nasıl yürür öğreneceksiniz (tüp doldurma, gemicilik, müşteri ilişkileri, malzeme-ekipman bilgisi, tamir-bakım nasıl yapılır vb)

Bu staj programını tamamlayan Divemasterların %80’i 1 yıl içinde PADI eğitmeni ya da Asistan Eğitmeni (AI) oluyorlar. Eğer siz de bir PADI eğitmeni olmak istiyorsanız aşağıdaki staj programlarından birine mutlaka katılmalısınız.


DM STAJ Programları:

  • DMI-2: 2 haftalık bu program sonunda yukarıdaki konularda bilgi ve pratik deneyiminizi en üst seviyeye getirmiş olacaksınız.

  • DMI-4: 4 haftalık bu programı tamamladığınızda ise PADI sistemiyle ilgili bir çok yeni bilgi edineceksiniz ve Eğitmenliğe (ya da Asistan Eğitmenliğe) giden yolculukta kendinizi çok daha hazır hissedeceksiniz. Ayrıca, bu programı tamamlayan adaylar, 1 yıl içinde katılacakları eğitmenlik/asistan eğitmenlik kurslarında çok özel avantajlara sahip olacaklar.


Divemaster Staj programlarından birine başvurmak için hemen bizi arayabilirsiniz: 0 533 962 5375.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page